4 januari 2016
20:00

Lomma FBC

Referat: Hovslätts IK P01 - Lomma FBC

Detta blev en tuff match där det mesta hände. Förlust med 4-5 (1-2,3-3). Vi kom in fel i matchen med 0-1 direkt, dessutom 0-2 efter det. Vi fick inte utdelning alls i första perioden utan det blev lite hetsigt och frustrerat då. Men till slut gjorde vi 1-2 innan paus, viktigt. Sedan vänder vi på detta till 4-2 med ca fem minuter kvar. Men då händer nåt, lite märkligt för det kändes nästan klart där. Både snabb reducering och kvittering och sedan åker vi på en straff emot oss med en minut kvar som de sätter. Förlust alltså, men trots det vinner vi gruppen på målskillnad mellan tre av lagen.

Surt med förlust, men Lomma var bra och var kanske lite hetare än oss och gick in i matchen med bättre inställning än oss kändes det som.

Match mot Pixbo imorgon kl. 13:00 i 1/8-Final.